Anlita jurist i Stockholm

Söker du en jurist i Stockholm? Många juridiska handlingar kan upprättas på distans. Det kan till exempel handla om ett testamente eller en bodelning. Ett äktenskapsförord är en handling som fler gifta par borde överväga.

En jurist kan hjälpa dig med att upprätta handlingen, skicka den till dig digitalt för att du ska kunna ge eventuell feedback, och sedan färdigställa handlingen utan att ni behöver träffas. Du som söker en jurist i Stockholm kan därför anlita en jurist från någon annan plats i landet. Många vet att lokalhyrorna i Stockholm är dyra och detta påverkar självfallet priset på tjänster som att upprätta ett testamente eller äktenskapsförord. Om du istället anlitar en jurist utanför Stockholm som har billigare lokalhyra så kommer du rimligtvis få ett bättre pris. Dalajuristen.se är ett exempel på en sådan jurist. De arbetar på distans och kan upprätta handlingar digitalt. Du får alltid ett fast pris och därför kommer det inga överraskningar när du ska betala fakturan. Att arbetet utförs på distans betyder inte att en jurist behöver vara opersonlig, tvärtom kan du ha kontakt med dalajuristen via telefon och därmed skapa en personlig relation. Dalajuristen skräddarsyr sina tjänster så att de passar just dina behov. Smidighet och erfarenhet är två saker som dalajuristen värdesätter. De arbetar helger och kvällar för att kunna möta sina kunders behov.

Jurist vid utformning av äktenskapsförord

Genom ett äktenskapsförord kan man reglera vem som får vad vid en eventuell separation. Om det finns en förmögenhet så kan detta innebära en trygghet för båda parterna i ett äktenskap. Om ni vill upprätta ett äktenskapsförord så behöver ni en jurist i Stockholm eller en jurist som kan arbeta på distans från någon annan del i landet. Ett äktenskapsförord behöver undertecknas av båda parter samt registreras hos Skatteverket. Det går även att upprätta ett äktenskapsförord på egen hand och detta kan ju vara en bra idé om ni är överens om hur tillgångar ska fördelas. Om ert ärende är mer komplicerat kan det vara en god idé att kontakta en jurist i Stockholm som kan hjälpa er. Ett äktenskapsförord är i princip en lista över vem som äger vad. Det är mycket viktigt att denna lista är tydlig och att det är klart vem som äger vad, detta kan en jurist i Stockholm hjälpa er att säkerställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *