Hyra kontor i Göteborg – tips för att välja rätt

Hyra kontor i Göteborg – tips för att välja rätt

Valet av kontor kan ha en stor påverkan på verksamheten. Ett dåligt utformat kontor, eller ett kontor där alla inte riktigt får plats, kan på många sätt sabotera en eller flera personers arbetsprestation.

Föreställ dig hur det vore att behöva jobba ute i hallen. Du sätter igång din dator, har hämtat ditt kaffe och ska nu börja med dagens uppgifter. Helt plötsligt knackar någon på ytterdörren, stiger in och frågar efter VD:n eller en säljare. Du hade precis satt igång med dina saker när du blev oväntat avbruten. Du vägleder personer rätt och kan nu återgå till ditt jobb. Efter tio minuter kommer en kollega ut för att de ska iväg på ett ärende. De säger hejdå och vinkar snabbt, vilket återigen tar dig från dina egna tankar och tvingar dig säga hejdå tillbaka. Detta är ingen ovanlig situation, speciellt i kontor som är för små eller av någon anledning konstigt utformade.

Börja med behovet

Om du vill hyra kontor i Göteborg som passar just ditt företag, ta reda på vilka behov ni faktiskt har. Lokalen ska inte bara vara tillräckligt rymlig för den nuvarande personalstyrkan, det bör även finnas möjlighet att växa lite. Det kan även finnas andra viktiga behov, från att det finns vissa tekniska förutsättningar till att kontoret har ett speciellt läge.

Olika typer av kontor

När du tänker på ett kontor, tänker du på det klassiska kontorslandskapet? En stor och öppen yta där alla kan sitta nära varandra. Detta är en ekonomisk lösning som tillåter företaget att utnyttja kontoret maximalt. Det är dock sällan den bästa lösningen, åtminstone när det kommer till att hjälpa personalen att koncentrera sig. Ibland kan det vara bättre med flera rum eftersom detta tillåter personalen både att vara ifred och att kunna fokusera på sitt jobb ostört.
Det finns många företag att vända sig till för att få hjälp med att hyra kontor i Göteborg och omnejd. Om du är osäker på vad du har för behov eller vilken typ av kontor du är ute efter kan det vara en god idé att höra av sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *